Om

Thøger Lyme

Thøger Lyme

Visility er stiftet af Thøger Lyme i 2009. Thøger var tidligere udvikler og arkitekt hos bl.a. Schneider Electric - dengang Lauritz Knudsen og arbejdede med det mest udbredte smartbolig system i Danmark - IHC systemet. Det var også IHC som var udgangspunktet for de første produkter fra Visility - Visility DashBoard som gjorde IHC mere brugervenligt og bredere anvendeligt med integrationer til mange andre systemer. Siden har tablet og smartphones været det foretrukne betjeningsdevice hvorfor udviklingsindsatsen er drejet med Visility HSB, hvor betjeningen sker med Visility Mobile, men stadig med de mange integrationsmuligheder til IHC.

Som en ny mulighed har vi nu udviklet en løsning med DALI som udgangspunkt - en stor fordel er at DALI er en international standard, primært til lysstyring, men med Visility kan det også integreres med mange andre systemer.

Foruden de ovennævnte produkter udvikler Visility også kundespecifikke løsninger, typisk hvor vores komponenter og services indgår. Se mere under produkter.